BV oprichten stappenplan

Uw BV oprichten doet u gemakkelijk en snel door ons aanmeldformulier in te vullen. Zodra u het formulier verzendt, gaan wij voor u aan de slag met het oprichten van uw BV. Binnen 10 dagen is uw besloten vennootschap volledig opgericht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en start u met ondernemen.



BV oprichten: het stappenplan

  • Stap 1
  • BV aanvragen voor € 499,-

Via de bovenstaande buttons vraagt u de oprichting van uw BV aan. U vult enkele gegevens van uw BV in, evenals uw persoonlijke gegevens en u voegt een kopie van uw identiteitsbewijs toe, waarna u het formulier verzendt.

Het is goed om alvorens een geschikte bedrijfsnaam te bedenken. Komt u er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Stap 2
  • Conceptakte van oprichting

Zodra we uw aanvraag ontvangen, beginnen we met het opstellen van een conceptakte van oprichting. Binnen 5 à 10 werkdagen ontvangt u deze akte en een declaratie.

  • Stap 3
  • Oprichting en inschrijving KvK

Na het betalen van de declaratie en uw akkoord op de concept oprichtingsakte richten wij uw BV op en schrijven we deze in bij de KvK. U ontvangt de oprichtingsakte, het KvK-uittreksel en het register van aandeelhouders.

Kosten BV oprichten

Bij Oprichten BV laat u uw onderneming oprichten voor een vaste prijs. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent en hoeveel u betaalt voor de oprichting van uw BV. De Kamer van Koophandel brengt achteraf rechtstreeks bij u de eenmalige inschrijf vergoeding van € 75,00 in rekening.

Oprichting van uw BV € 499,-
Uittreksel Kamer van Koophandel € 16,90
Inschrijfvergoeding Kamer van Koophandel € 75,00
Register van aandeelhouders € 25,-
KNB Heffing kwaliteitsfonds notariaat € 8,22

Prijzen zijn exclusief 21% btw

Meer informatie over BV oprichten

Heeft u vragen over het oprichten van uw eigen BV? Bel dan naar 0320 289 460 of vul het contactformulier in:

Naam*
Bedrijf
E-mailadres*
Telefoonnummer
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen je op ons privacybeleid