BV oprichten stappenplan

Uw BV oprichten doet u gemakkelijk en snel door ons aanmeldformulier in te vullen. Zodra u het formulier verzendt, gaan wij voor u aan de slag met het oprichten van uw BV. Binnen 10 dagen is uw besloten vennootschap volledig opgericht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en start u met ondernemen.

Voordelen BV oprichten bij Oprichten BV

  • Aanvraag indienen? Al binnen 10 minuten!
  • Uw opties: met bezoek aan ons kantoor of 100% online
  • Volledige begeleiding van onze notarissen


Online BV oprichten

Bij Oprichten BV kunt u ervoor kiezen om een deel van de oprichtingszaken voor uw BV met bezoek(en) aan ons notariskantoor persoonlijk af te handelen. Of u kunt besluiten het gehele proces online te regelen met een van onze notarissen.

Wilt u precies weten welke stappen u moet volgen om uw BV online op te richten onder de deskundige begeleiding van Oprichten BV? Klik dan op de knop voor meer informatie!

Stappenplan digitale BV oprichting

BV oprichten met bezoek aan notariskantoor: het stappenplan

  • Stap 1
  • BV aanvragen voor € 499,-

Via de bovenstaande buttons vraagt u de oprichting van uw BV aan. U vult enkele gegevens van uw BV in, evenals uw persoonlijke gegevens en u voegt een kopie van uw identiteitsbewijs toe, waarna u het formulier verzendt.

Het is goed om alvorens een geschikte bedrijfsnaam te bedenken. Komt u er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Stap 2
  • Conceptakte van oprichting

Zodra we uw aanvraag ontvangen, beginnen we met het opstellen van een conceptakte van oprichting. Binnen 5 à 10 werkdagen ontvangt u deze akte en een declaratie.

  • Stap 3
  • Oprichting en inschrijving KvK

Na het betalen van de declaratie en uw akkoord op de concept oprichtingsakte richten wij uw BV op en schrijven we deze in bij de KvK. U ontvangt de oprichtingsakte, het KvK-uittreksel en het register van aandeelhouders.

Kosten BV oprichten

Bij Oprichten BV laat u uw onderneming oprichten voor een vaste prijs. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent en hoeveel u betaalt voor de oprichting van uw BV. De Kamer van Koophandel brengt achteraf rechtstreeks bij u de eenmalige inschrijf vergoeding van € 80,10 in rekening.

Oprichting van uw BV € 499,-
Uittreksel Kamer van Koophandel € 16,90
Inschrijfvergoeding Kamer van Koophandel € 80,10
Register van aandeelhouders € 25,-
KNB Heffing kwaliteitsfonds notariaat € 8,22

Prijzen zijn exclusief 21% btw

Meer informatie over BV oprichten

Heeft u vragen over het oprichten van uw eigen BV? Bel dan naar 0320 289 460 of vul het contactformulier in:

Naam*
Bedrijf
E-mailadres*
Telefoonnummer
Vraag/ opmerking*

We wijzen je op ons privacybeleid