Over OprichtenBV

De website OprichtenBV.nl is een initiatief van Hak & Rein Vos juridisch adviseurs en notarissen uit Lelystad. Onze notarissen zijn gespecialiseerd in het oprichten van BV's en andere rechtsvormen. Door onze ruime ervaring kunnen we u via dit platform een scherpe prijs aanbieden.

Maatwerk BV oprichten

Via deze website is het mogelijk om een standaard BV op te richten. Mocht uw situatie echter niet standaard zijn, dan helpen wij u uiteraard ook graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies over uw situatie.

Hak & Rein Vos juridisch adviseurs en notarissen
Telefoon: (0320) 24 73 94
Email: notarissen@hakreinvos.nl
Website: http://hakreinvos.nl/

Bezoekadres
Het Ravelijn 50
8233 BR Lelystad

BV oprichten via OprichtenBV.nl

Bij OprichtenBV.nl zijn er verschillende mogelijkheden voor het oprichten van een BV:

Manieren van een BV oprichten bij Oprichten BV

Bij Oprichten BV bieden we twee opties voor het oprichten van uw BV, zodat u de methode kunt kiezen die het beste bij uw behoeften en voorkeuren past:

  • Met bezoek(en) aan ons notariskantoor
  • 100% online vanuit uw eigen huis

Of u nu de voorkeur geeft aan een persoonlijke aanpak door uw oprichtingszaken voor een deel op ons kantoor met een van onze notarissen te regelen of de efficiëntie en het gemak van een volledig digitaal proces wenst, we staan klaar om u te ondersteunen.

Onze ervaren notarissen begeleiden u door elk stadium van het oprichtingsproces. Bij Oprichten BV streven we ernaar om het oprichten van uw BV zo soepel en eenvoudig mogelijk te maken, met een focus op transparantie, veiligheid en klanttevredenheid.

BV oprichten Digitale oprichting BV

Stichting oprichten?

Bij Hak & Rein Vos notarissen het is ook mogelijk om een stichting op te richten. Daarvoor is het platform stichtingoprichten.nl opgezet. U kunt daar tegen een scherpe prijs binnen enkele weken uw stichting laten oprichten. Voor meer informatie ga naar: www.stichtingoprichten.nl.