Kosten BV oprichten

Voor het oprichten van uw BV betaalt u een vaste prijs. Oprichten BV neemt u de gehele oprichting uit handen en schrijft uw onderneming in bij de Kamer van Koophandel. In het overzicht hieronder vindt u de kosten van het oprichten van uw BV. De genoemde prijzen zijn exclusief het KvK-uittreksel en het aandeelhoudersregister.

BV oprichten € 295,-
Holding oprichten € 295,-
Holding met een dochter BV oprichten € 590,-
Management BV oprichten € 295,-
Werkmaatschappij bij bestaande holding oprichten € 295,-
Werkmaatschappij met holding oprichten € 590,-

Bedragen zijn exclusief 21% btw


Richt nu uw BV op! Neem contact op

Vaste prijs voor BV oprichten

Oprichten BV verzorgt de gehele oprichting van uw BV voor u voor een vaste prijs, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Lees meer over de notariskosten, kosten van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en kosten van het aandeelhoudersregister.

  • Oprichting van uw BV binnen 10 dagen
  • Vaste prijs: geen onverwachte kosten
  • Verschillende soorten BV’s oprichten

Vul het formulier in om uw BV direct aan te melden bij Oprichten BV. Wij stellen binnen 5 dagen de conceptakte voor u op. Heeft u vragen over onze diensten? Bel dan 0320 289 460.

Notariskosten voor oprichten BV

Een BV dient volgens de wet opgericht te worden met een notariële akte, dus heeft u altijd een notaris nodig voor de oprichting. Bij Oprichten BV zijn alle notariskosten voor het oprichten van uw BV inbegrepen bij de prijzen in de bovenstaande tabel. Op deze wijze zijn er achteraf geen bijkomende kosten, zodat u precies weet hoeveel u betaalt voor de oprichting van uw BV. Inbegrepen in de kosten:

  • Alle notariskosten
  • Kosten raadpleging registers
  • Opstellen conceptakte van oprichting
  • Papieren afschrift oprichtingsakte
  • Afschrift oprichtingsakte per e-mail

Kosten van inschrijven bij de KvK

De kosten van de KvK-inschrijving zijn niet inbegrepen bij de hierboven genoemde prijzen. Oprichten BV schrijft uw BV in bij de Kamer van Koophandel. Bij het oprichten van de meeste ondernemingen heeft u slechts één uittreksel nodig van de KvK. Voor een holding met een dochter BV of een werkmaatschappij met holding geldt echter dat u voor elk van de ondernemingen een uittreksel van de KvK nodig heeft.

Uittreksel Kamer van Koophandel: € 15,-

Kosten register van aandeelhouders

In het aandeelhoudersregister staat vermeld wie de aandeelhouders van de BV zijn, welk aandelenkapitaal ze gestort hebben en wat hun nominale aandelenkapitaal is. U bent verplicht een register van aandeelhouders te onderhouden bij het oprichten van een BV.

Register van aandeelhouders: € 25,-

Neem contact op met Oprichten BV

Bel 0320 289 460 voor meer informatie over het oprichten van uw BV. Onze notarissen vertellen u graag meer en richten de BV voor u op.

Naam*
Bedrijf
E-mailadres*
Telefoonnummer
Vraag/ opmerking*