Hoelang duurt het voordat mijn BV is opgericht?

Een BV oprichten hoeft niet lang te duren. Zodra u de oprichting van uw BV bij ons aanvraagt, gaan we voor u aan de slag. Hierdoor heeft u binnen 10 werkdagen uw onderneming opgericht. Betreft het een spoedaanvraag? Dan is het zelfs mogelijk om binnen 1 dag uw BV op te richten.

BV aanmelden in 10 minuten

Start direct met de oprichting van uw BV door uw onderneming bij ons aan te melden. U vult via het online formulier uw persoonlijke gegevens en de gegevens van uw nieuwe BV in. Dit neemt circa 10 minuten in beslag. Ook een holding, management BV of Flex BV meldt u op deze manier aan.

Binnen 5 werkdagen een concept van de oprichtingsakte

Door het formulier voor de oprichting van uw BV in te vullen, voorziet u ons van alle gegevens die we nodig hebben. Onze specialisten gaan vervolgens voor u aan de slag. We maken een oprichtingsakte voor u die u binnen 5 werkdagen ontvangt. Ook krijgt u een declaratie van de kosten en inschrijfformulieren voor de Kamer van Koophandel.

Binnen 10 dagen is uw BV opgericht

Zodra u de documenten van ons ontvangt, onderneemt u de volgende stappen:

  • U geeft akkoord op de conceptakte
  • U vult de formulieren voor de Kamer van Koophandel in
  • U voldoet de betaling

Hierna richten wij de besloten vennootschap voor u op. Het gehele proces neemt zo maximaal 10 werkdagen in beslag, mits u op tijd akkoord geeft.

Akte van oprichting

Na de oprichting ontvangt u van ons de oprichtingsakte, het KvK-uittreksel (het officiële bewijs van inschrijving bij de Kamer van Koophandel) en het aandeelhoudersregister.

Manieren van een BV oprichten bij Oprichten BV

Bij Oprichten BV bieden we twee opties voor het oprichten van uw BV, zodat u de methode kunt kiezen die het beste bij uw behoeften en voorkeuren past:

  • Met bezoek(en) aan ons notariskantoor
  • 100% online vanuit uw eigen huis

Of u nu de voorkeur geeft aan een persoonlijke aanpak door uw oprichtingszaken voor een deel op ons kantoor met een van onze notarissen te regelen of de efficiëntie en het gemak van een volledig digitaal proces wenst, we staan klaar om u te ondersteunen.

Onze ervaren notarissen begeleiden u door elk stadium van het oprichtingsproces. Bij Oprichten BV streven we ernaar om het oprichten van uw BV zo soepel en eenvoudig mogelijk te maken, met een focus op transparantie, veiligheid en klanttevredenheid.

BV oprichten Digitale oprichting BV

Binnen een dag uw BV oprichten?

De meeste BV’s zijn bij ons binnen 10 dagen opgericht. Duurt dit voor u te lang? Dan kunnen we met spoed een BV voor u oprichten. Dit kan zelfs al binnen een dag. Bel naar 0320 289 460 om direct uw onderneming op te richten. Onze specialisten vertellen u graag welke documenten en gegevens we van u nodig hebben en wat de kosten zijn van een spoedoprichting.

Neem contact met ons op

Meld uw BV direct aan of bel ons voor een spoedoprichting. Heeft u nog vragen? We vertellen u graag meer over onze diensten. U kunt ook meer veelgestelde vragen bekijken.

Richt nu uw BV op! Neem contact op